Ressurser ▼
Forum :: Bilstereo :: Kabel fra radio..
camuel - 27.07.2009 22:06:12
Karma: 0
Kabel fra radio til antenne.

Heisann!

Får ikke radioforhold på spilleren i det hele tatt, og mistenker at kabelen er røket/dårlig/whatever ett eller annet sted på veien opp til antenna på taket. Noen som har ca oversikt over hvor denne er trukket?

Så langt har jeg fulgt den fra spilleren og ned i gulvlista på førersiden, men så forsvinner den, så er liksom ikke helt sikker på hvor den går, og har lite lyst til å rive opp taket mitt, bare for å finne det ut..


Svar:

Dj_Devil - 15 år siden
Karma: 0
om du må bytte kabelen så må du vell rive opp uansett? iogmed at antenna sitter på taket så må du nokk rive taket for å komme til uansett.
Med mindre noen andre har en bedre måte
codegen - 15 år siden
Karma: 0
I antenna, ligger det en radioforsterker, ryker denne, så er det svært dårlig med signaler og få fra orginal antenna. Folk som bytter spiller, har også en tendens til og klippe kabelen til denne, og la den ligge uten strøm, da vil selvsagt heller ikke radioforsterkeren fungere
camuel - 15 år siden
Karma: 0
Dj_devil: Nei, jeg hadde håpet jeg kunne prøve å trekke ny kabel fra så langt opp mot der jeg måtte begynt å rive ned taktrekk, og håpe på det beste

Antennekabelen lå da jeg fant den, uten selve kontakten som skal stikkes inn i spilleren på, så ja, da regner jeg med at radioforsterkeren også lå uten strøm.. Strøm-kabelen til den, vil være den lille kabelen som kommer ned sammen med coax-kabelen, sant?

Tilbake til spørsmålet; Kan jeg da sette strøm på kabelen til antenneforsterkeren, og så se om jeg får inn noe?
pr0xZen - 15 år siden
Karma: 0
Mener å huske at strømkabelen (+12v) til antenneforsterkeren er blå/hvit. Er en skyt på selve antennekabelen, bak dekslet i fotbrønnen på førersiden - det som "peker" ut mot sideskjernen. Kan prøve å bytte dette stykket (derfra til spilleren). Er ikke uvanlig at antenneforsterkeren ryker, da må antennebasen byttes.

Logg inn eller registrer deg for å delta i diskusjonen!