Ressurser ▼
Forum :: Annet teknisk :: speedometer
calibrapowerarendal - 31.07.2011 19:57:57
Karma: 0
speedometer

hei, er det mulig at speedometervaieren kan dette av bak instrumente? det slutta plutselig å funke, hoppa opp til 40 når jeg ga på så datt den rett ned til 20 og der blei den. ser bra ut nedi kassa når jeg sjekka.

Svar:

.... - 13 år siden
Karma: 0
sikkert wiren som har røkket, har også vært borti at dreve til wiren knekker eller vil si dreve går rundt men ikke den delen som skal drive rundt wiren...
calibrapowerarendal - 13 år siden
Karma: 0
mener du at det drevet som er i kassa ikke går rundt? eller det andre drevet som man kan ta opp? For begge ser hele ut.
kan løsne den stanga med det ene drevet vekk fra vaieren, men det er vel riktig? for vaieren og det første drevet er vel delt?
.... - 13 år siden
Karma: 0
Mener den delen du kan dra opp av kassa, ta den av å snurr på drevet å sjekk at den akselen som går ijennom går rundt.. vist den er bra vil jeg tru det er wiren din som er defekt.. sjelden selve mekanismen i speedomtere tar kveld..
calibrapowerarendal - 13 år siden
Karma: 0
Sjekka det idag, tok drillen på vaieren, og da funka speedometeret, men begge drevene er hele. så jeg monterte det igjen og kjørte, og da funka speedometeret 1 mil ca så datt det rett ned til 20 igjen, så demonterte og monterte jeg det igjen og da funka det ca like lenge før det falt rett ned igjen. Da må det vel være som du sier, at drevet til wiren går rundt men ikke den delen som styrer vaieren, altså andre enden av staget hvor den er firkanta.
Er vel ikke mulig at drevet i girkassa kan flytte seg når man kjører? Eller at drevet på speedometeret faller av drevet i girkassa?

Sist redigert 13 år siden
.... - 13 år siden
Karma: 0
Er nåkk den delen med den firkanten som du sier, så du må bytte hele plastdrev greia som står i kassa.. drevene i kassa flytter nåkk ikke på seg..

calibrapowerarendal - 13 år siden
Karma: 0
Ja må nok det, bestilte både spedometer drevet og vaieren, kom på 300kr tilsammen, ikke mye penger akkurat Men en ting til jeg lurer på, drevet man kan ta opp er plastikk, men motdrevet som er nedi kassa er vel stål? at drevet er på en aksel nedi der?

Sist redigert 13 år siden

Logg inn eller registrer deg for å delta i diskusjonen!