Ressurser ▼
Forum :: Motorteknisk :: xe topp på LET ..
Speedy Consales - 01.08.2011 20:16:44
Karma: 0
xe topp på LET motor?

hørt det skal være bedre med xe topp på en LET motor.. er det sant ?

Svar:

.... - 13 år siden
Karma: 0
Nei, er ikke noe fysisk forskjell på toppene, er kammene som er forskjell. Man får et bedre bunndrag med XE kammer på en LET motor pga de er "kvasere" ..

Har XE kammer på min LET motor og anbefales om du har en litt trimmet motor.

Men er forskjell på om man har en coscast eller KS topp, forskjellen er at KS toppen har en svakhet som gjør at olje og kjøle kanalen kan sprikke men det er reparerbart, det har ikke coscast toppen..

Noen påstår det er bedre "flow" i en KS topp en enn coscast men det Vil du heller ikke merke på en orginal motor..

Sist redigert 13 år siden
Speedy Consales - 13 år siden
Karma: 0
Takk for godt svar! da ble jeg klokere vet du om noen fortsatt chipper LET hjerner?
.... - 13 år siden
Karma: 0
Ja tenker du personer eller hvor du får kjøpt?

tigerspeedpart selger men ville heller kjøpt fra EDS i tyskland gjennom ebay, en brøkdel av prisen og like god garanti om ikke bedre..

om du er usikker på montering får du bare en lokal radiorepratør e.l til og lodde inn en sokkel i ecu sånn at du kan velge mellom ha orginal eller trimchippen på
Speedy Consales - 13 år siden
Karma: 0
Ja, okey =) er ikke sikker på åssen jeg bruker ebay =) så det er ingen som selger det her i norge? har du erfaring med før/etter chip? om det merkes noe? jeg skal liksom ikke råkjøre eller dran sånn voldsomt på gira.. men leke litt mån jo.. men om det er noe å chippe etter?
Scorpion1984 - 13 år siden
Karma: 0
Med EDS 3+ chippen så vil du merke forskjell ja, er en økning på ca 100hester. Eller litt mindre siden orginal trubo ikke klarer mer en ca 280hk.

http://www.tigerspeedparts.no/?q=node/20

Der har du chippen
Speedy Consales - 13 år siden
Karma: 0
ja se der ja =) er fristende gitt... vet du forresten om det hjelper å skru på wastegate staget, en eller annen vei.. har ikke forska på det jeg men.. er det no effekt ved å hente ved å stramme den trur du?
RamstadTech - 13 år siden
Karma: 0
Ved å justere på staget vil man stramme/slakke på spennet slik at mer/mindre trykk skal til for å åpne wastegate. Men har også lest at det ikke er anbefalt for man risikerer at wastegate wastegate ikke åpner nok på fullt trykk/ikke lukker skikkelig ved lavt trykk
Speedy Consales - 13 år siden
Karma: 0
ja stemmer! ja kansje det ja.. hhmm

Logg inn eller registrer deg for å delta i diskusjonen!