Ressurser ▼
Forum :: Annet teknisk :: Motorlampe blin..
Calibrase1 - 07.09.2011 11:23:16
Karma: 0
Motorlampe blinker, får ikke start..

Hei, har byttet tenningslås på en 96mod calibra.
Tok ut gammel tenningslås fra "huset", å delen på andre siden med alle ledningene på, å pirket ut knekt del av tenningslåsen.
Så fikk jeg tak i ny tenningslås, passet rett inn. Å så bynte problemene å komme!
På delen med alle ledningene i, så gikk jo såklart alt fra hverandre, 2 små "hjul", en liten trekant og en fjær datt ut. Trur jeg har fått alt sånn någenlunde på riktig plass, det vil si: "hjulene", rar litn trekant som sklir inn i ledningsplaten og fjæren mellom "huset" og ledningsplaten.

Virker som det har blid dårlig kontakt noen plass nå, pluss at bilen starter ikke, startmotoren går men den starter aldri, pluss at motorlampen blinker uten stop.. Dener starter noen ganger men stopper av seg selv like fort, pluss at lysene i dashbordet forsvinner? :S
HVA er galt?? HVA har skjed? Batteriet har vært frakoblet i ca en uke, har det noe å si?

Svar:

stitjo - 13 år siden
Karma: 0
er alltid tre ledninger som setter start på bilen, det som skjer her er at to av ledningene er i bruk, det vil si en som man får strøm til tenningfra(første hakket når man vrir nøkkelen) så er det strøm herfra til starter(dette er da når man "kinner" (dette er konstant strøm) hvis den siste ledningen ikke er koblet riktig eller står feil vil ikke bilen kutte strømmen og den vil da enten kinne konstant eller stoppe helt så du trenger og kobble disse tre ledningene til rette punktet!
.... - 13 år siden
Karma: 0
er nokk start sperra som herjer litt

Logg inn eller registrer deg for å delta i diskusjonen!