Ressurser ▼
Forum :: Annet teknisk :: Takluke problem..
Anncha "Black beauty" - 13.02.2012 17:29:34
Karma: 0
Takluke problemer

Heihei..

Jeg har som sagt problemer med takluka mi.. La ut et innlegg her tidligere om problemene http://calibra.no/Forum/Thread/45760

Det ene festet er som sagt knekt og jeg har hatt en takluke fyr til å se på det.. Han sa han kunne få tak i et rep sett til min takluke, men at dette kom på 8000,- og i tillegg til disse 8000,- kom arbeid..

Jeg har kjøpt 2 takluker og fått sendt en tilbake, for de har jeg snakket med og kjøpt av mente det var den riktige, men det har det ikke vært.. Noen som vet om noen som kan ha riktig feste bare? Kan se om jeg får tatt bilde av det festet når jeg kommer hjem til Norge igjen vist noen vil ha det. Vil gjerne ha takluka i orden til sommeren, men som en stakkars student har man ikke råd til å betale 8000,- for noen deler og så kommer arbeid i tillegg..

Svar:

NeonLars - 12 år og 2 måneder siden
Karma: 0
Hør om det er noen her på forumet som har en delebil eller en takluke liggende..Husker da jeg kjøpte min calibra var takluka ødelagt..gikk ikke helt opp,jeg satte den på verksted og fikk regninga som var på 16000 for å fikse den..Dem måtte ned med hele taktrekket...Håper du får ordnet det..
fido - 12 år og 2 måneder siden
Karma: 0
Anncha "Black beauty" - 12 år og 2 måneder siden
Karma: 0
Jeg har prøvd å spørre her Lars, men er dårlig med svar både her og på OMC.. Føler folk ikke er så keen på forum lengre.. Håper det ordner seg selv, for jeg synes det er digg med takluka.. Jeg har demontert hele taktrekket mitt alt jeg, gjorde det for å skru på den for å sjekke fester osv..

Fido: Ja, så det, men han sender ikke.. Jeg kan ikke akkurat kjøre til Stavanger for å hente den
Jeg har prøvd å få en del takluker nå, men ingen har det samme feste som meg.. For min calibra er akkurat på den grensa at det ikke er samme fester som på 94 og eldre.
Dj_Devil - 12 år og 2 måneder siden
Karma: 0
kunne fått kjøpt min billigt hadde det ikke vert for at min delbil er fra en 93mod 8v. Så den har nokk en takluke som ikke passer deg
Calibraracer - 12 år og 1 måned siden
Karma: 0
Har samme problemet, jeg tok takluken fra delebilen min 91 mod 8v, så klarte jeg å knekke en liten bit av, aner ikke hva den gjor men den gjikk iallefall ikke igjen.. så har fortsatt ikke takluke

Logg inn eller registrer deg for å delta i diskusjonen!