Ressurser ▼
Forum :: Generelt :: Lader ikke, Hje..
Axor - 28.06.2012 18:17:13
Karma: 0
Lader ikke, Hjelp

Hei har en 1990, 8v 2liter c20ne. Og har et problem som er det at ladelampa lyser konstant. Dynamoen lader ingenting, dynamoen er helt ny, og sikringene er fine. Men har bare 2 ledninger til dynamoen slikt det skal være ? Den ene er strøm til batteri den er helt ny. Den andre er vel til ladelampen. Men ser ingen jord i ledingsnette. Er det evt nor som et laderelee ;P ? Har testet ut alt eg ville tippet at det men forsatt 0 strøm. Takker for all tips ( batteri er nytt og go kontakt mellom batteripol).

Svar:

Calibraracer - 12 år siden
Karma: 0
Er det ingen jord fra dynamoen til blocken på motoren? sånn jeg har det iallefall, samme motor
Axor - 12 år siden
Karma: 0
Hvor på dynamoen skal evt jorden stå ? ser kun 2 ledningsfester og på den ene er strøm til batteri og den andre er til instrument bordet
Axor - 12 år siden
Karma: 0
Eg fant jorden, men funker ikke fordeom, hva da som kan skape problemer ?
Calibraracer - 12 år siden
Karma: 0
er den bra jordet? det må være bra pluss og jord, du kan og prøve å gi gass, min pleier ikke å funke medmindre jeg går opp på 3 tusen når jeg starter den, og det kan jo ikke være bra.. den er også mer eller mindre ny

Sist redigert 12 år siden
Axor - 12 år siden
Karma: 0
Dynamoen er bra jordet, uansett hvilke turtall eg har så får eg forsatt ikke strøm, er ikke noe lade relee på 1990 c20ne som er med på å styre ladningen ? Evt hvor befinner dette seg ? Noen som evt har serie nr på releet ?
Calibraracer - 12 år siden
Karma: 0
Hvis det er, er det i den svarte boksen helt oppe til høyre i motorrommet, vet ikke om det er ett lade relee til dynamo..

Logg inn eller registrer deg for å delta i diskusjonen!