Ressurser ▼
Forum :: Generelt :: Calibra.no er v..
PenguiN- - 15.01.2013 11:30:07
Karma: 0
Calibra.no er vel dødt og begravet nå?

Mange år siden jeg har vært her men regner med dette forumet er dødt ? før 5-6 år siden var dette ett stort miljø og jeg selv eide mange fine calibraer.

Nå er det nesten ingen til salgs lengere og de som er tilsalgs selges for 10-20 000,-og prakteksemplarene som fantes er vel opprustet, kræsjet eller låst inn i hvelvet til ansvarsfulle rånere som begynner å bli eldre og ikke lengere ser verdien i en gammel opel..

Er vel ingen som er særlig aktiv her inne lengere og dere innser vel at Calibraen har gått inn i historie boken om rånebiler som ikke overlevde tidens tann ?

For de som lurer på hvor veien gikk videre for meg så har jeg hatt mange BMW`er og Audier. siste 3 bilene var E39 M5, Nissan 200SX S14A og nå BMW M3 E46..det er noe helt annet enn Opel calibra, det kan jeg skrive under på

Sist redigert 11 år og 3 måneder siden

Svar:

TnT - 11 år og 3 måneder siden
Karma: 0
Hei Markus.
Forumet er ikke det det en gang var nei, men vi merker stadig nykommere her på forumet.
Aktiviteten har faktisk blomstret litt opp igjen nå.

Kan nevne at mitt prakteksemplar ble solgt for 40 000 nå i høst. Synd, men en nødvendighet da jeg har en 4x4 turbo som venter på min oppmerksomhet.

Jeg må si meg enig i at bmw og audi av den kaliber nu nevner her er noe helt annet enn en gammel Calibra... meeeen her er det et stort MEN, det er ingenting som kan slå sjarmen og godfølelsen man får av å kjøre en Calibra. Min mening altså
Carr - 11 år og 3 måneder siden
Karma: 0
Vi har nok passert glansdagene ja, men ingenting er dødt og begravet enda

Jeg ser fremdeles flotte calibraer på veiene, bare ikke så ofte som før.
Nettsidene forsvinner heller ikke med det første. Det er fremdeles 100-200 personer innom hver dag, og vi har et av norges største og beste arkiv med teknisk hjelp som gjelder mer enn bare calibra.

Personlig har jeg kjørt MG-F de siste årene, men planlegger en tur over i bmw/audi-leiren til sommeren.. eller kanskje en fin astra
.... - 11 år og 3 måneder siden
Karma: 0
Synes enda forumet er aktivt, men den store etterspørselen nå er som regel: "Hvor får jeg kjøpt en bra calibra"

Svare på det er vell ikke Norge lengre, så de som enda har intressen ser ut som er villig til reise litt får finne en.

Og for meg nå ser det ikke ut som calibra er en "råne" bil mere, eller hva dere vill kalle den for. Men en bil får spesielt intreserte og det kan være vell så bra for de som er intresert har som regel en del kunnskap om ting og da er det lett få svar på ting man lurer på.

Så alt i alt synes jeg dette forumet er et av de beste, for Calibra elskere hehe

Mortensen - 11 år og 3 måneder siden
Karma: 0
Vi er nå enda noen "veteraner" her inne som holder ut med Calibra og
titter innom forumet

Når det er sagt, så er jeg enig med Knut. Kaller ikke Calibra for en rånebil,
men en bil for spessielt intreserte. Calibra var nesten ikke å se på "rånestripa" allerede når jeg la opp råningen for noen år siden.
Vil påstå BMW 3 serie og Audi A4 har tadd over "rånebil" parken.
(rett meg om jeg tar feil, men er hvertfall slik det ser ut for meg).

Jeg har en Vectra C og Calibra Turbo pr.dags dato, og dama en Vectra B, så
her i gården er det opel som gjelder


Danielsen - 11 år og 3 måneder siden
Karma: 0
Calibra kommer til å bli en god velkjent veteran bil som bil entusiaster vil se etter.
Dette var en spesiell bil når den kom og slo så og si alt i dens prisklasse på den tiden. For å ikke snakke om luftkofisienten som calibraen hadde, så aerodynamisk og bra utseende. Jeg er enig over her, Calibra er ikke noe råne bil lenger og vil ikke si det har vært det heller. Ser stadig de kjedelige audiene og BMW'ene på veien.. Man kan ikke sammenligne en M3 med Calibra, det forstår alle.

Jeg gjør alt jeg kan for å holde min strøken og vil alltid gjøre det. Artig å få skryt på verksteder og bilbutikker over hvor velholdt calibraen min er, da det er sjelden å se en veldig velholdt calibra.
Jeg kommer til å legge ut noen bildet av calibraen min snart og håper dere vil ta en titt på den da.
Her i gården er det også bare Opel. Får mer for pengene og bedre saker. Sier ikke at bmw, Audi osv er dårlig, men er oppskrytt og betaler mye for noe som ikke er så bra. Gleder meg til å se den nye Insigniaen OPC far har kjøpt fra Sverige. Han har også hatt en fin calibra.

Håper det er fler som holder forumet oppe og er interessert i historien til Calibra!

-Danielsen
Crazywheel - 11 år og 3 måneder siden
Karma: 3
Godt å se at det finnes skikkelige Calibra entusiaster der ute enda. Det er som dere sier ikke lett å finne bra eksemplarer der ute lengre. Er derfor jeg bygger opp min skikkelig for jeg vet at det kommer til å bli en veldig skjelden bil på veien om noen år. Synes det er altfor skjeldent allerede mellom jeg ser en på veien nå. Men virker som det er mange som ikke skjønner at jeg gidder å bruke så mye tid på å fikse opp en gammel forhjulstrekt calibra. Blir alltid dissa av spes bmw gutta. Skjønner ikke hvorfor folk alltid på rakke ned på calibra og ikke bare kan respektere andres bygg. Må vel være noe misunnelse inn i bildet. Går mot slutten av oppbyggingen av karosseriet. Har bytta utrolig mye stål og sveist opp snart 10kg med tråd på bilen. MEN, jeg kan ikke vente til følelsen av å kjøre nyoppussa Calibra igjen!
Dj_Devil - 11 år og 3 måneder siden
Karma: 0
calibra.no live. and lives strong
NeonLars - 11 år og 3 måneder siden
Karma: 0
Blir gøy å ta et street race med deg til sommeren Crazywheel, just like old times
Synd det minker med Calibraer på veiene,men når det først kommer en så er det gode minner som dukker opp uansett om den er tatt vare på eller ikke..Satt å så på gamle videoer av calibra treff i går,gode minner å se tilbake på..
Haug Racing - 11 år og 3 måneder siden
Karma: 1
Har fortsatt to Calibraer stående jeg og, rimelig bra for rust fortsatt begge to. En 16v og en turbo, begge med 4x4, kjørbare og i grei stand. Kun en med skilt, men blir ikke brukt så mye den heller. Har gått mest i Omega som bruksbil her, men i høst ble det Vectra C diesel. Kommer nok til å pusse opp begge mine med tid og stunder, mulig den ene blir ren banebil, en får se hva tiden bringer. Er ihvertfall synd å se at flere og flere Calibraer forsvinner...
novlin - 11 år og 3 måneder siden
Karma: 0
tror siden er ganske aktiv fortsatt ja, jeg selv er nykommer. Er bare 17 år gammel og har hold på å resturere en calibra siden jeg var 16... gleder meg til å få lappen og få calibraen ut på veien. Holder til i bodøområdet har sett 3-4 andre calibraer som er skiltet i bodø det siste halvåret.
exmann - 11 år og 3 måneder siden
Karma: 1
Er på en måte godt å få vekk de verste eksemplene fra veien syns nå jeg. Er mer morro å se en pen Calibra en sjelden gang iblant, enn å se mange dårlige.
Har fortsatt min stående jeg! Og den kommer jeg til å ta vare på.. Er innom her jevnlig jeg og
nofear2 - 11 år og 3 måneder siden
Karma: 0
Har ikke sett en eneste Calibra på veien de siste 2-4 årene tror eg.
Selv har eg gitt opp prosjektet mitt, som en gang ble halvferdig. Har en hel masse deler liggende å venter

Men, Calibraen har jo rustet like mye som for 7 år siden når den ble pusset opp. Bruker den daglig til jobb osv nå.

Har fortsatt en drøm om å finne et prakteksemplar av en Calibra som har stått godt bevart i en garasje uten rust og aldri vinter kjørt på salt dritet.
Opel skulle ha forbedret Calibraen, produsert den på nytt. Da med 4x4, eller bakhjulstrekk "lov å drømme "...

Egentlig synd å se bilen forsvinne
TnT - 11 år og 3 måneder siden
Karma: 0
Nofear2: Den nye Calibran min er i det skiktet som du nevner Vanvittig strøken sak Trur det er pga at den ikke har takluke som har gjordt at den er i såpass mint condition Turbo 4x4
Martin - 11 år og 3 måneder siden
Karma: 0
Savner Calibra'n min jeg å. Ble solgt til fordel for Opel Monza banebilprosjekt.
Misstenker at gamlebilen min er plukket i deler og hogd. Veldig synd siden den var en av få turboutgaver registrert her i lande før 1996, så og si rustfri og lav km.stand.
Ble sogt til Bodø.

Har vel siden jeg solgte min nesten ikke sett Calibra etter veien.
nofear2 - 11 år og 2 måneder siden
Karma: 0
Vasket bilen i dag... Ahh, for et prakt syn Må si lakken har holdt seg meget bra etter alle disse årene. Bortsett fra bulker fra idioter som er borti bilen og litt steinsprut her og der. Så kommer det jo litt ekstra rust osv. Men ellers ganske bra stand

Tror helt seriøst eg aldri hadde klart og solgt Calibraen min for uansett pris Tar den heller med i graven! Vel verdt å beholde.

Har garantert rekord i å holde utgifter på motoren minimal. Nesten ikke brukt en kr på og fikse den. Går av seg selv, utenom enkelt selvsagt slitasjedeler, men det er det jo på alt
nofear2 - 11 år og 2 måneder siden
Karma: 0
Så grei ut denne: http://bil.autodb.no/autodb/search.wa2?_cmd=results&;AdItemId=1541835&SimilarAdItemId=1541835

Bare å slå til. Dog litt stiv pris på den i forhold til TnT sin :S 4 år yngre da
camuel - 11 år og 2 måneder siden
Karma: 1
Har en '93 turbo, 4x4 stående bak garasjen hjemme. Tjente som bruksbil frem til i fjor sommer, og skal pusses opp fra bunnen av og ut. Prosjektet starter nå i vår.
Satser på å lage en worklog her på forumet.

Ellers ser jeg veldig få calibraer på veien her på sørlandet nå. De forsvinner én etter én..
Sigge - 11 år og 1 måned siden
Karma: 0
Begyner å bli noen år siden jeg tilbrakte mye tid her. Har i mellomtiden hatt/har
1992 Opel omega 2.0i stv
1995 Opel omega 3.0 MV6 stv
1996 Mitsubishi Pajero 2.8TD
1992 Saab 9000 2.3i CS (har fortsatt)
2000 Saab 9-5 2.0T stv ( har fortsatt)

Solgte min Calibra i 2007 for 37 000. Tror den ikke lenger er på veien. Ser fortsatt noen på veiene. Sjekker fortsatt regelmessig finn.no. Dersom det dukker opp en strøken turbo 4x4, så kansje jeg slår til. Husker det var en grønn med vauxhallgrill som jeg hadde veldig lyst på for noen år siden. Er det noen her inne som eier den?

Sist redigert 11 år og 1 måned siden
lacer - 11 år og 1 måned siden
Karma: 0
Savner tiden her inne ja. Vært rimelig dødt de siste årene. Håper hver gang jeg er innom å se om brovol har gjort noe mer med bilen, eller om den er låst vekk ett sted. Solgte Calibraen min i 2006 men savnet etter en strøken turbo begynner komme krypende. Selvom det begynner å bli en gammel modell er den designmessig ufattelig tøff enda.
nofear2 - 11 år siden
Karma: 0
Det eg kunne tenkt meg var en ny og forbedret versjon av Calibraen. Da mener eg en ny modell, som 2013 eller 2015 for den del. At dem hadde laget Calibraen på nytt, ja akkurat lik MEN med forbedringer til rust, motor osv.

Vel, lov å drømme. Vi får starte en "tysk" kampanje og vise at vi vil ha den tilbake


Forresten. Har mye Calibra deler liggende og støver ned Ny frontfanger (med lykter), sideskjørt, bakrutesenker. Bakruter/side. Støver ned

Sist redigert 11 år siden
JM16v - 11 år siden
Karma: 0
er det stock fangere du har liggendes nofear2 ?
Dingy - 11 år siden
Karma: 0
Jeg vurderte leeenge om jeg skulle pusse opp min Cali Turbo med 140 000km på telleren, eller bygge den om til RWD drifte bil. Jeg kom til konklusjonen at den mest sannsynlig aldri blir så attraktiv/ikon at den blir verdt stort, så da er det mer morro å "bruke den opp" på bane.
Så nå er RWD byggingen igang...
Kjører i det daglige en BMW Alpina 3.2, kan jo ikke sammenlignes med calibra'n engang..

Logg inn eller registrer deg for å delta i diskusjonen!